tenderflame-logo-300px.jpg
 

SteelWick as er et norsk firma som har rettighetene til den patenterte stålveken. Produktene selges under varemerkene: TenderFlame og TenderFuel.

ATMOSFÆRE OG VARME

Attraktive levende flammer som bidrar til kosen og atmosfæren på festbordet, middagen på skjenken eller til lange utekvelder. 

 

Vi kaller oss selv “moodmakers”.

 
 

Se film med Therese Johaug

 
Screen Shot 2018-10-13 at 21.01.49.png

Frittstående peiser, vegg

Attraktive levende flammer som bidrar til kosen og atmosfæren på festbordet, middagen på skjenken eller til lange utekvelder. Bordmodellene kommer i flere størrelser og materialer. Vekene er fra 2 til 5 cm. Fra et stort lys til en reell bordpeis.

Screen Shot 2018-10-13 at 21.02.01.png

Vegghengte peiser

Med SteelWick-peisene får du mulighet til å glede deg over dansende peisflammer i alle rom. På kjøkkenet, badet, gangen, soverommet … Eller ute på terrassen. Peisene monterer du på noen minutter – du trenger en skrutrekker og et vater.

 

Frittstående peiser, gulv

En verdensnyhet for alle som ønsker seg kosen og gleden med levende flammer, men som ikke vil føle uro eller ubehag når det brenner. For at drivstoffet skal antenne må veken varmes opp til over 105 grader – noe du gjør på et blunk med en vanlig lighter.

Screen Shot 2018-10-13 at 20.58.32.png

Bordmodeller

En verdensnyhet for alle som ønsker seg kosen og gleden med levende flammer, men som ikke vil føle uro eller ubehag når det brenner. For at drivstoffet skal antenne må veken varmes opp til over 105 grader – noe du gjør på et blunk med en vanlig gasslighter. SteelWick fuel er så trygt at du kan fylle på mens det brenner.

 
tenderflame-blues-1170px.jpg
 

Modellene er designet i Norge for å passe inn i skandinaviske interiører og smak.

 

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.