Lyngby baseres på et dansk design ikon fra 1936, som gjenoppdager og gjenskaper kunsthåndverk fra vår felles skandinavisk design arv og tradisjon.

OM LYNGBY - EN HISTORIE OM PORSELEN

I 2012 relanserte design selskapet Lyngby den klassiske originale Lyngby vasen, som opprinnelig ble produsert av Porcelænsfabrikken Danmark, fra 1936 til fabrikken i Lyngby ble stengt i 1969. Over tid ble vasen et ikonisk samleobjekt for generasjoner. Den enkle og upretensiøse sylinder form passer i alle hjem - enten om vasen brukes som en frittstående skulptur eller når fredagsbuketten kommer inn i stuen.

2.jpg
 

Basert på populariteten til den ikoniske Lyngby vasen, bestemte det danske design selskap Lyngby å reprodusere og videreutvikle den klassiske kolleksjonen, samt bringe den tilbake i de nordiske hjem.

 
2-2.jpg
 

Med dyp respekt for den unike Lyngby-historien, ble vasen gjenfødt med et mer oppdatert og moderne uttrykk - som samtidig fremstår vakker og karaktersterk. Vasen er tilgjengelig i mange størrelser, forskjellige farger - samt i glass og marmor. I tillegg omfatter kolleksjonen nå også Lyngby til det dekkede bord basert på det ikoniske uttrykket. I nær og fjern fremtid vil stadig nye produkter bli født – i det klassiske Lyngby universet.

 
Screen Shot 2017-01-06 at 17.58.35.png