#Fiber- spennende og nyskapende design som moderniserer hjemmet. Produsert kun i materialer av høy kvalitet, for lang varighet.

Norsk tekstildesign

#Fiber viderefører den skandinaviske design tradisjon inn i tekstilens verden. Med sin robuste, men samtidig ekte og naturlige materialkvalitet – i kombinasjon med et spennende design som fremhever brukervennlighet og det tidløse – hører #Fiber naturlig hjemme i de skandinaviske hjem. Fargepaletten på produktene endres etter sesong og trendbilde – derfor vil alltid #Fiber være den relevante tekstilprodusenten innen boligtekstil.

Screen Shot 2017-07-21 at 13.51.18.png
 

Produksjon & kvalitet

#Fiber viderefører den skandinaviske design tradisjon inn i tekstilens verden. Med sin robuste, men samtidig ekte og naturlige materialkvalitet – i kombinasjon med et spennende design som fremhever brukervennlighet og det tidløse – hører #Fiber naturlig hjemme i de skandinaviske hjem.

 
 
 

Designet i Norge – produsert i India

#Fiber er designet i Norge, men produsert ved noen mindre familiedrevne systuer i India. Produktene er utviklet i nært samspill mellom designer og håndverker for å skape det ønskede unike uttrykket. #Fiber fremstår derfor helt annerledes enn alt annet. Tekstilkunnskap, håndarbeid og design i skjønn forening.

 
 

Tekstilkunnskap, håndarbeid og design i skjønn forening.  

 

Tekstur

Fargepaletten på produktene endres etter sesong og trendbilde – derfor vil alltid #Fiber være den relevante tekstilprodusenten innen boligtekstil.